Welke beroemde voetballer heeft dezelfde persoonlijkheidstype als jij

Welke beroemde voetballer heeft hetzelfde persoonlijkheidstype als jij?

Afgelopen zomer werd mij gevraagd of ik met NLP iets kon doen om voetballers beter te laten presteren. Omdat ik altijd met statistiek wil onderbouwen dat mijn werk ook daadwerkelijk tot verbetering leidt, heb ik een statistisch model gemaakt voor de voetballerij. Mocht je dat interesseren, kijk dan eens op: The Football Efficiency Monitoring System

Mocht voetbal je niet interesseren dan heb ik toch nog een interessant rapport voor je waarmee je je eigen persoonlijkheidstype kan bepalen en kijken welke beroemde voetballer dan het beste bij jouw gedrag past. Het interessante voor jou is misschien niet de beroemde voetballer, maar wel de achtergrond die ik geef over Personality Neuroscience, de neurowetenschap waar mijn Neurogram® model voor persoonlijkheidstypering op is gebaseerd. Dit rapport heb ik speciaal samengesteld voor Arsenal, dus ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

Het achttien pagina dikke rapport kan je hier downloaden (zonder registraties o.i.d.):

Het Neurogram® & voetbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *