HypnoYoga

De HypnoYoga video

Het Programmeer-gedeelte van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is voornamelijk dat je met NLP op een elegante manier menselijk gedrag in kaart kan brengen. Zelf doe ik dat op de gebieden van mensen hun persoonlijkheid, statistiek (niet iedereens favoriete onderwerp), maar ook yoga. Aan de hand daarvan heb ik HypnoYoga ontwikkeld. Bij HypnoYoga gebruiken we hypnose en Time Distortion om yoga leuker, gemakkelijker en sneller te doen.

Van mijn lezing over HypnoYoga staat nu een gratis videofragment online. Omdat ik me aan het voorbereiden ben op mijn NLP Magick training die volgende week in Ibiza start met NLP Trainers uit Engeland, Schotland, Noorwegen en de Verenigde Staten, deze keer dus een video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *