Over Mike Hoffmeister

Mike Hoffmeister is getraind door de oprichter van NLP, Richard Bandler en Joost van der Leij. Hij is gecertificeerd NLP coach en trainer.

Mike Hoffmeister NLP.Amsterdam
Mike Hoffmeister NLP.Amsterdam

Tijdens zijn studie wiskunde aan de Radboud universiteit Nijmegen, kreeg hij last van angsten en paniekaanvallen. Aangezien destijds de standaardhulpverlening voornamelijk alleen maar dingen uit kon kramen als “je brein is kapot”, besloot hij zijn heil bij zelfontwikkeling te zoeken. Na een lange zoektocht zat hij op zijn 23e eindelijk in de zaal bij Richard Bandler, waar hij alles leerde wat hij nodig had. In 2013 werd hij trainer en startte hij als een van de jongste NLP trainers, zijn coachingspraktijk.

Mike heeft een Master of Science in de wiskunde, in de richting algebra en logica en is bovendien eerstegraads docent. Daarnaast heeft hij altijd veel met acteren gedaan. Dankzij deze ervaring, is hij een veelzijdige trainer. Een van zijn talenten is het simpel maken van complexe dingen. Zijn specialiteit is mensen van extreme angsten en paniekaanvallen afhelpen.

0Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *