Gratis rapport: Hoe zit volgens NLP je brein in elkaar

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat natuurlijk voor een groot deel over je brein. Toch weten de meeste mensen en ook veel NLPers weinig tot niets af van de werking van het brein. Een van de redenen waarom ik ook breinnieuws ben gaan publiceren. Los van het wetenschappelijke perspectief, heeft NLP ook zo zijn eigen kijk op hoe het brein werkt. Om dit perspectief met meer mensen te delen, heb ik het deel over dit onderwerp uit mijn standaard werk over NLP, “Breintraining: handboek voor moderne NLP” in een gratis rapport gevat dat je met het onderstaande formulier gratis kan opvragen.

0Shares

3 thoughts on “Gratis rapport: Hoe zit volgens NLP je brein in elkaar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *