Gratis rapport: Hoe bouw je je bedrijf op met NLP

Naast de formele NLP technieken en methoden zoals je die in mijn recent verschenen boek “Brein Training” vindt, is er ook toegepaste NLP. Hierbij gebruik ik NLP om binnen een vakgebied uit te zoeken wat de beste strategieën zijn voor succes en effectiviteit. Omdat ik veel mensen opleid tot zelfstandig coach en/of trainer, help ik hen ook met het opzetten en uitbouwen van hun eigen onderneming. Om hen en andere mensen die een bedrijf willen starten of gestart zijn te ondersteunen heb ik de belangrijkste zaken die je als ondernemer moet doen om je bedrijf op te bouwen beschreven in het gratis rapport: “Hoe bouw je je bedrijf op”.

Je kan dit rapport gratis ontvangen door het op te vragen met het onderstaande formulier:

One thought on “Gratis rapport: Hoe bouw je je bedrijf op met NLP”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *