Gratis rapport: Enneagramtype bepalen

De afgelopen tien jaar heb ik voor duizenden mensen hun Enneagramtype bepaald met onderstaande methode. Met grote regelmaat kom ik in mijn praktijk echter mensen tegen die door slechte tests verkeerd zijn ingedeeld. Zolang je niet ten volle van je Enneagramtype overtuigd bent, dan is de kans groot dat er iets niet klopt.

Mijn methode bestaat uit een aantal rondes van vragen die steeds scherper aangeven welke types je niet bent, en welk type juist wel. Het begint met een serie vragen per type. De eerste vraag is algemeen en elke volgende vraag wordt steeds specifieker. Bij de meeste types zul je redelijk snel afhaken, maar bij een of twee types herken je jezelf meer en meer. Daarna controleer je de overgebleven types op hun stress- en ontspanningsreacties. Op die manier weet je zeker welk type je bent. Weet je je type, dan is de volgende stap het bepalen van je vleugel, je overlevingsmechanisme en de mate van gezond of ongezond.

Om je te overtuigen van de waarde van mijn dienstverlening krijg je het rapport over het Enneagram gratis. Wanneer je je gegevens hier invult, wordt de door jou bestelde informatie direct naar je emailadres gestuurd. Omdat jouw vertrouwen in mij zeer belangrijk is, geef ik je naam en emailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig om het rapport te bestellen.

One thought on “Gratis rapport: Enneagramtype bepalen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *