Gratis NLP eBook: Afvallen met NLP

Na jarenlang experimenteren met tal van verschillende strategieën om af te vallen zonder een dieet te volgen, om te blijven eten wat ik wilde en zo min mogelijk te bewegen, heb ik uiteindelijk met NLP en hypnose hier een methode voor gevonden. Ik kan dan ook met recht zeggen: mijn lichaam is gebouwd met NLP. En dat terwijl ik mijn hele leven geworsteld heb met mijn gewicht. Met deze methode ben ik 13 kilo afgevallen.

Dit rapport staat niet op zichzelf, maar is een toevoeging aan mijn Afvallen met NLP CD. De CD was er als eerste, maar sindsdien zijn er een aantal aanvullingen die ik graag in dit rapport maak. Desalniettemin maak ik het rapport iets algemener van opzet zodat het ook nuttige informatie bevat voor een breder publiek. Als het om afvallen gaat, worden steeds meer NLP strategieën bekend die steeds een goede aanvulling vormen.

Mijn ervaring met mijn eigen programma is goed. Ook al heb ik een grote tegenslag gehad. Afvallen met NLP gaat er sterk vanuit dat je je eigen manier om af te vallen moet ontdekken. Daarbij is het belangrijk dat je ontdekt wat je wanneer kan eten waarbij je toch nog afvalt. De manier die ik voor mijzelf gevonden had bestond uit veel vis eten. Maar wat bleek de afgelopen maanden? Ik kreeg zo nu en dan een galsteenkoliek als ik vis gegeten had. Nu worden de galstenen de komende maanden er wel een keer uitgehaald, maar voor nu betekent het dat ik weer een heel ander pad moet vinden om lekker te kunnen blijven eten (ik houd erg veel van lekker eten) en toch af te blijven af vallen. Gelukkig blijkt ook een meer vegetarische aanpak mij de goede weg op te helpen.

Ondertussen zijn de galstenen eruit en ben ik flexo-pescotariër geworden. Dat wil zeggen dat ik nog steeds eet wat ik wil en zo min mogelijk beweeg.

One thought on “Gratis NLP eBook: Afvallen met NLP”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *