NLP Bodywork Awareness Sessie

In de jaren zeventig kwam Moshe Feldenkrais naar Richard Bandler, de bedenker van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), toe en hij zei tegen Richard: “Wat jij doet met woorden, doe ik met mijn handen.” Richard keek hem verbaasd aan en dacht: “Waar gaat dit nu weer over?” Toch was hij wel geïnteresseerd. Uiteindelijk heeft Richard alles van Moshe Feldenkrais geleerd en zijn eigen versie van emotioneel lichaamswerk. Hoewel Richard voornamelijk bekend is om de seminars waar hij praat, hebben sommige mensen het privilege gehad om Richard niet alleen met zijn woorden, maar ook met zijn handen mensen uit de problemen zien halen. Dat zijn dan natuurlijk vooral lichamelijke problemen. Zo hebben wij meegemaakt hoe hij iemand leerde lopen met één kruk in plaats twee krukken, hoe vastzittende nekken en ruggen weer losgemaakt werden en meer souplesse in vingers.

De twee mensen die deze technieken het meest van Moshe en Richard hebben geleerd zijn Ron en Edie Perrie. Ron is helaas niet meer onder ons, maar Edie onderwijst deze methodiek nog steeds onder de naam Physical Patterns of Transformation (PPT). In Nederland is Lily van RIemsdijk de grote expert op dit gebied. Niet alleen is zij in de leer geweest bij Richard Bandler en is zij Assistant Trainer of PPT, maar heeft zij ook haar studie tot Moshe Feldenkrais Practitioner® afgerond.

Kortom, we zijn erg blij dat Lily bereid is gevonden om een drie uur durende Awareness Sessie te geven over NLP Bodywork, het totaal PPT, het werk van Richard en de Moshe Feldenkrais methode. De datum van de eerstvolgende Awareness Sessie staat in het onderstaande formulier. Tijdens deze drie uur besteedt Lily één uur aandacht aan het vooral aan NLP gelieerde PPT, één uur aan het werk van Moshe Feldenkrais en één uur aan de combinatie van beide door alles te combineren met hypnose. In detail leer je tijdens deze NLP Bodywork Awareness Sessie:

  1. Rotatie oefening van PPT waarbij je ontdekt hoeveel meer je lichamelijk kunt dan je denkt.
  2. De Awareness Through Movement (ATM) oefening van Moshe Feldenkrais.
  3. Hypnose variant waarbij je in een diepe hypnotische trance tegelijkertijd je lichaam op de juiste manier beweegt.

Dus alle reden om je meteen in te schrijven in deze bijzondere Awareness Sessie. Het tarief voor deze sessie is 27 euro. Alle deelnemers krijgen Lily’s ontspannings CD voor spieren (als download) gratis.

De logistieke details:

  • Locatie: NLP.amsterdam.
  • Adres: Binderij 7-L, 1185 ZH Amstelveen.
  • Tijden: 14 tot 17 uur.
  • Datum: zie formulier hieronder.
  • Tarief: 27 euro.

Wanneer je mee wilt doen, schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *